Diari La Veu del País Valencià
Borsa del Pla d’Ocupacio 2017
Anunci de les Bases del Pla d’Ocupació de la Diputació de València, per a persones desocupades que estiguen en la Borsa municipal de Jardiners i Subalterns d’oficis multiples, per a una contratació de 2 persones, 3 mesos al 80%.

S’ha aprovat l’adhesió, i inici del procediment de contractació de 4 persones desocupades en el marc del “PLA D’OCUPACIÓ 2016 de la DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA”, segons les bases de la Diputació de València publicades al BOP del 21/11/2016.

Els requisits dels aspirants són:

Pertànyer a una de les dos borses següents de l’Ajuntament de Villanueva de Castellón, vigents, de les quals se seleccionaran les següents contractacions per a tres mesos: o 2 peons jardiners: AUXILIAR DE JARDINERIA’2016, aprovada per Decret 1056 de 27/07/2016. o 2 peons oficis diversos: SUBALTERN D’OFICIS DIVERSOS’2016, aprovada per Decret 1058 de 27/07/2016.

Estar desocupat/da, i inscrits/es com a demandants d’ocupació en els centres Servef d’ocupació de la Generalitat en el moment de la contractació.

No rebre simultàniament cap altra prestació o subsidi en matèria de desocupació. L’acreditació d’esta circumstància es farà en els termes indicats al model de sol·licitud.

No haver estat contractat en cap dels programes subvencionats per la Generalitat en 2016 (persones de difícil inserció, salari jove, etc)

El termini de presentació de sol·licituds, en el model normalitzat, serà de 5 dies hàbils des de la publicació en la web, atesa la urgència en la contractació, que finalitzarà el dimecres 8 de febrer de 2017).
Mots clau
Font

Comparteix

Icona de pantalla completa