1a Fase de la VIII Lliga Comarcal de les Escoles de Gimnàsia rítmica a Ondara

El pavelló municipal d'Ondara acollirà diumenge 26 de març, a partir de les 9.30 hores, la 1a Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017. En aquesta lliga participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, Benissa i Ondara.
 
L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d'Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha i Alba Fornés, participarà en la lliga amb un centenar d'alumnes.
 
La VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017 compta amb les categories següents: Benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, amb les modalitats individual, duos, trios i conjunts (depenent de cada categoria), i amb els aparells de mans lliures, pilota, cèrcol i maces (segons la categoria).
 
La primera fase de la Lliga se celebrarà a Ondara a partir de les 9.30 hores. A les 11.30 hores es realitzarà un descans amb una exhibició. En finalitzar, des de la Regidoria d'Esports d'Ondara es lliuraran medalles a les tres primeres de cada modalitat.
 
 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat