Rècord històric de visites a l'Exposició del Ninot

Este darrer cap de setmana ha registrat un rècord històric de visites.

LA NIT DEL NINOT OBRIRÀ DIVENDRES FINS LA MITJANIT LES PORTES DE L' EXPOSICIÓ DEL NINOT.

L’Exposició del Ninot mantindrà les seues portes obertes fins la mitjanit este pròxim divendres, durant la Nit del Ninot, per facilitar que veïnat, món faller i turistes puguen acudir a contemplar els ninots que cadascuna de les comissions falleres han portat a esta exposició per intentar que el vot popular els acabe salvant del foc.

El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha explicat que amb esta iniciativa en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències “es potencien les visites a una cita important de les Falles, on l’art de totes i tots els artistes fallers s’exhibix a ulls de veïns i veïnes, fallers i falleres i visitants perquè el valoren abans de triar els seus ninots favorits”.

L’adquisició de les entrades no variarà per al tram d’horari ampliat i es podrà fer via online o presencialment. L’horari d’obertura, per tant, per a este divendres serà de 10 del matí fins les 12 de la nit.

Rècord de visites el darrer cap de setmana

Amb l’ampliació horària s’encetarà el darrer cap de setmana de l’Exposició del Ninot, just abans que dimarts que ve els ninots infantils siguen retirats per les seues comissions falleres perquè formen part de la Plantà Infantil i 24 hores després seran els ninots grans els que desfilaran cap als carrers i places de la ciutat durant el dia de la Plantà.

El cap de setmana passat hi hagué un total de 15.574 visitants, dels quals 7.781 van ser integrants de comissions falleres i uns altres 7.793 van ser persones que varen adquirir la seua entrada prèviament. Diumenge, de fet, es va aconseguir superar la xifra de les 4.000 entrades, amb un total de 4.105, un 8,8 per cent més que el dia amb més visitants enguany i un 8,5 per cent més que el dia amb més entrades de l’edició de l’any passat.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat