Diari La Veu del País Valencià
Bunyol col·labora en l’organització de la I Trobada comarcal de AMPAs
Tindrà lloc aquest dissabte a Xest. Ponències, tallers formatius i menjar de germanor per a tots els assistents són les activitats d’aquesta primera trobada comarcal.

Aquest dissabte 22 d’octubre tindrà lloc la I Trobada Comarcal de AMPAs a Xest. La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Bunyol ha intervingut en l’organització d’aquest esdeveniment per l’educació i la família.

Dissabte que ve Xest albergarà una trobada comarcal d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPAs) de la Foia de Bunyol-Xiva. Tots els col·legis i regidories d’educació de la comarca han col·laborat en l’organització d’aquest esdeveniment.

Un dia festiu per i per a les famílies i alumnes de la comarca. Aquest és l’objectiu d’aquesta trobada comarcal que aquest dissabte alberga la seua primera edició. La Regidoria d’Educació de Bunyol ha col·laborat activament en l’organització d’aquest esdeveniment per les famílies i l’educació de la nostra comarca.

Des de FAPA recorden que amb aquest tipus de jornades es pretén establir els canals a través dels quals aconseguir la participació ciutadana en la gestió del públic en general, i en l’educació en particular.

La jornada comptarà amb ponències, tallers formatius, una gran paella per a famílies i AMPAs presents en aquesta lúdica i educativa jornada. Des de FAPA, a través d’Alberto Fabregat, coordinador FAPA-València en la comarca, estan convençuts que la jornada serà un èxit, i que serà un primer pas cap a una societat on la cultura de la participació estiga molt més present del que ho ha estat fins al moment.

Carles Xerri, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat entusiasmat amb aquesta jornada, animant a AMPAS dels col·legis de Bunyol i famílies senceres a assistir en pro de l’educació dels nostres fills i una major implicació de la societat civil.

Comparteix

Icona de pantalla completa