El Campello visita la Fira Salon Mondial du Tourisme à Paris (MAP)

El Salon MAP, que celebra en 2017 el seu 43a edició, és la fira de turisme més important de públic que se celebra a França. En l'edició del 2016, el MAP va comptar amb 108.000 visitants, la qual cosa va suposar un increment d'un 1% pel que fa a l'any anterior, dels quals 2.168 eren professionals i 535 periodistes.
 
La Comunitat Valenciana participa dins de l’estand d’Espanya, amb 5 mostradors i comptarà amb la representació de personal del Campello, l'Agència Valenciana del Turisme, Patronat Provincial de Turisme "València Turisme", Turisme València, Alacant, Benidorm, Guardamar del Segura, Elx i Torrevella. També participarà amb un mostrador dins de l’estand d'Espanya, la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.
 
La fira té una excel·lent cobertura mediàtica de mitjans professionals i generalistes com TF1, France 2, France 3, France 5, LCI, I télé, France Info, BFM Business, France Inter, France Culture, Nostalgie, Chérie FM, RTL, RFI, Europe 1 o RMC Info entre uns altres, la qual cosa afavoreix la visita del públic francès de la capital del Sena i la seva zona d'influència.
 
El Mercat Turístic Emissor Francès és el 2n mercat emissor pel que fa al volum turístic a la Comunitat Valenciana, amb una quota del 18,7% en 2016 fins a novembre, solament per darrere del Regne Unit, que té una quota del 32,4%, i molt per davant del tercer mercat, que és Alemanya, amb una quota del 6,6%.
 
Al mateix temps, la Comunitat Valenciana és la 2a destinació turística espanyola preferida pels turistes francesos, després de Catalunya, amb una quota del 39,8%, i concentra el 12,9% de les arribades registrades per a aquest emissor a Espanya. Aquest volum de turistes ha gastat un total de 991 milions d'euros en el període gener-novembre 2016, un 52,4% més que en el mateix període de 2015, ha efectuat 17,3 milions de pernoctacions, un 63% més, amb una despesa mitjana per viatge de 711€ (roman estable pel que fa a 2015) i una despesa mitjana diari de 57€.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat