El professorat d'anglés s'uneix en Tea4Teachers

Un grup de professores i professors d'anglés dels col·legis de Primària a Villena han creat “Tea4teachers”, com a plataforma d'unió per a l'organització i coordinació d'activitats extraescolars en Inglés.

A principis de novembre d'enguany va tenir lloc la primera trobada “Tea4teachers” en la tetería Cabaret-te, organitzada pel professorat d'Inglés dels centres de Paulas i Ruperto Chapí. Allí es van convocar tots els professors i professores d'anglés en Educació Primària de Primària.

L'objectiu era que es conegueren i s'uniren en un mateix grup a través de com poder potenciar l'idioma i transmetre el gust per la cultura anglesa en la nostra ciutat. Per a açò, van crear la pàgina de facebook “Tea4teachers” a la qual també es pot accedir per “Villenateachers”.
 

Amb la creació d'aquesta pàgina pretenen facilitar el contacte amb la llengua anglesa i motivar els xiquets, xiquetes, joves i a qualsevol persona que desitge aprendre la llengua per a fer més important i efectiu el procés d'ensenyament-aprenentatge.

Aquest col·lectiu ha mantingut una reunió amb la regidora d'Educació per a exposar-li el projecte i donar a conèixer algunes de les propostes que cerquen desenvolupar. Es tracta d'activitats extraescolars com la projecció de pel·lícules en VO, la programació d'obres de teatre en Inglés o l'organització d'estades en l'estranger per a potenciar l'idioma i crear vincles amb grups estudiantils d'altres països.

De forma paral·lela s'ha creat un grup privat en Facebook en el qual els i les docents poden compartir les experiències en el seu moment a dia. Des de la regidoria d'Educació, s'ha acollit aquest projecte amb gran entusiasme, ja que es considera essencial el foment de l'anglés entre la població més jove de Villena.

Des del col·lectiu, es convida tota la ciutadania al fet que visite la seua pàgina de Facebook i conega els seus projectes personalment. A més, es convida el professorat d'Inglés de la ciutat al fet que s'unisca a aquesta plataforma amb la qual poder guanyar força per a reivindicar la llengua anglesa i conformar un col·lectiu unit que guanye força per a desenvolupar projectes.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat