El paper de la dona en les sèries de televisió s'estudiarà a Villena

El dimecres 22 de febrer s'inicien els actes commemoratius pel Dia de la Dona amb la conferències com “La representació de la dona en les sèries de ficció espanyola: de la maternitat a l'apoderament”.
 
La regidoria d'Igualtat ha organitzat un programa d'activitats variat i amè de sensibilització per al 8 de març. Aquestes activitats donen començament dimecres que ve 22 de febrer amb una xerrada que analitza el paper de la dona en les sèries de ficció. La conferència tindrà lloc a les 20 hores a la Seu Universitària de la Tèrcia.
 
El títol de la conferència és “La representació de la dona en les sèries de ficció espanyola: de la maternitat a l'apoderament”. Està organitzada per la regidoria d'Igualtat al costat de la Seu Universitària de la Universitat d'Alacant.
 
La xerrada és una reflexió oberta sobre els estereotips que caracteritzen la representació de la dona en les sèries de televisió al nostre país. En ella es realitza un recorregut històric per la configuració social de la dona en la ficció espanyola amb l'anàlisi de casos com a reflexió de la representació femenina tant dins del nucli familiar com en les seves relacions socials i laborals.
 
La xerrada és a càrrec de la professora de la Universitat d'Alacant, Tatiana Hidalgo, Doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universitat d'Alacant qui analitzarà i qüestionarà la càrrega patriarcal en aquestes sèries espanyoles de ficció.
 
Des de la regidoria d'Igualtat i la Seu Universitària de la UA es convida a tota la ciutadania a assistir a aquesta xerrada formativa de caràcter gratuït.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat