Setmana de Carnaval a Villena


Aquest cap de setmana comença a Villena la festa de Carnestoltes que estarà dirigida per a tots els públics i comptarà amb importants novetats com el canvi de recorregut de la desfilada i una festa pública.
 
El 25, 26 i 27 de febrer tindrà lloc a Villena la celebració dels carnestoltes organitzada per la regidoria de Festes. Els actes programats arrencaran el dissabte 25 de febrer amb la desfilada nocturna que aquest any com a novetat invertirà el seu sentit tenint el seu inici a la Plaça de Santiago a les 20:30 hores i amb final a la Plaça Coberta.

Aquesta desfilada dirigida a un públic més adult comptarà amb entre sis i set bandes de xaranga que amenitzaran la desfilada. A la conclusió del mateix donarà començament a la Plaça Coberta una revetlla amb deejay a partir de les 22 hores. “Era una reclamació popular des de fa uns anys on poder gaudir nens i adults junts a la Plaça”, ha indicat la regidora de Festes, Conchi Beltrán. La revetlla serà oberta al públic amb entrada lliure.

El diumenge dia 26 arriba el torn dels i les més petites amb la desfilada inftantil. Donarà començament a la Plaza María Auxiliadora, com habitualment i tindrà la seua finalització a la Plaça de Santiago. L'única modificació en el recorregut ve marcada per les obres de reurbanització que actualment sofreixen els carrers Maestro Caravaca i Tinent Hernández Menor. En el seu lloc s'accedirà fins a Santiago a través de Capità López Tarruella.
 

Des de la regidoria de Festes es demana als pares i mares que acompanyin els i les menors en la desfilada que vagen disfressats en la desfilada “per guanyar vistositat i poder gaudir de la desfilada”. La desfilada infantil comptarà entre 5 i 6 bandes de xaranga.

L'Enterrament de la Sardina serà l'acte que clausure el Carnestoltes a la ciutat i se celebrarà el dilluns 27 des de les 20 hores. Tindrà el seu inici a Santiago i estarà amenitzat per la Banda Juvenil de la Banda Municipal de Música de Villena.

L'itinerari per aquest any recorrerà bona part de la ciutat i tindrà el seu final en el recinte firal.

Com ja és tradició a Villena hi haurà una sardinada amb vi per cortesia del Celler Cooperatiu Nostra Senyora de les Virtuts, el tret d'una traca i la crema de la sardina. Des de la regidoria de Festes es convida tota la ciutadania a gaudir dels diferents actes programats per al cap de setmana.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat