Obres d'adequació en el Santuari de les Virtuts


La regidora d'Obres ha qualificat com “un treball intens” el realitzat per la brigada d'obres municipal durant els últims quinze dies en Les Virtuts per adequar les instal·lacions més deteriorades davant l'Equador Fester.

L'edil responsable d'Obres, Mari Carmen García, ha realitzat una valoració de les actuacions dutes a terme en el Santuari de les Virtuts durant els últims quinze dies. “Després de la copiosa nevada del mes passat es van sofrir danys importants en els sostres dels aseos i s'estaven caient”, ha subratllat l'edil.

Els sostres dels sanitaris han estat restaurats, així com les parets i els desaigües. Dins del Santuari s'han reparat parets que s'estaven fent malbé per la humetat i s'han reparat sanejaments i baixants de pluvials. Des de la regidoria es té la intenció d'escometre un projecte de rehabilitació integral en el Santuari. “Es troba una mica deixat i en ser un BIC (Ben Interès Cultural), esperem que Consellería puga incloure-la en les seues obres per la seua financiaciació”.
 
IMG-20170303-WA0001
 
IMG-20170303-WA0003

La façana del Santuari s'ha pintat i s'ha realitzat una rasa enfront de 65 metres de llarg per canviar l'escomesa elèctrica que va ser danyada amb la nevada del passat mes. “Ha estat un treball intens que permetrà que el Santuari estiga una mica millor que l'any passat”, ha indicat l'edil en al·lusió als inminenentes actes per l'Equador Fester.
 
IMG-20170303-WA0000

De forma paral·lela la brigada municipal d'obres ha actuat en el tancat davant del Bar El Niu on es va produir un accident de trànsit fa tres mesos. La tanca ha estat reconstruïda i substituïda amb perquè s'eviten possibles caigudes o accidents de les persones vianants durant el cap de setmana.
 
 
IMG-20170303-WA0002
 
 
IMG-20170303-WA0005


 
 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat