L'artista local Juan Flor Azorín dóna una talla de l'Ecce Homo


Dissabte 11 de març es podrà veure per primera vegada una nova talla per a la Setmana Santa villenense. Es tracta d'una imatge de l'Ecce Homo d'1,68 metres d'altura realitzada per l'artista local Juan Flor Azorín. “L'obra de Flor Azorín posseeix una identificació clara amb la seua obra com a dissenyador, un dibuix en tres dimensions”, ha assenyalat el director de la Casa de Cultura, Pepe Ayelo.

Es tracta d'una donació de l'artista a la confraria del Crist de les Penes que estarà exposada a la Sala d'Exposicions de Kakv fins al 19 de març. Al costat de la imatge hi haurà una exposició d'imatges del procés de creació que ha portat a l'artista més de dos anys i mig de treball.

El propi Juan Flor ha reconegut que “era un projecte que tinc en ment molts anys i que he aprofitat per a dur a terme coincidint amb la meua jubilació”. La talla està elaborada completament en fusta massissa sense elements d'escaiola o metalls. “Ha sigut un projecte molt llarg que done a la ciutat de Villena en agraïment al molt que la ciutat m'ha donat a mi”.

La imatge podrà veure's en el carrer el dia de Dimarts Sant en el trasllat de Santa María a Santiago i serà processionada en la nit de Dijous Sant en la Processó del Silenci que dóna començament a les 21 hores. La imatge romandrà durant la resta de l'any a l'església de Santa María.

Des de les regidories de Cultura i Festes es convida a tota la ciutadania a presenciar aquesta “obra d'art”. “Més enllà de les creences religioses de cada persona els recomane que vinguen a gaudir d'aquesta obra fins al 19 de març en la Casa de Cultura”, ha sentenciat Ayelo.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat