Villena exemple de centre comercial obert a Buenos Aires


L'Alcalde de Villena i la Gerent de l'Associació de Comerços i Serveis Vi es troben a Buenos Aires per participar com a ponents en el Seminari Internacional sobre centres comercials a cel obert.

La ciutat de Villena es troba representada aquests dies a Buenos Aires a través de la figura de l'Alcalde, Francisco Javier Esquembre i la Gerent de l'Associació de Comerços i Serveis Vi, María José Sauco. “Fins a Buenos Aires portem el bagage d'un treball ben fet de forma coordinada entre l'estament públic i privat en matèria de comerç”, va assenyalar Esquembre abans d'iniciar el seu viatge.

Villena ha estat convidada a participar en aquest Seminari Internacional per part de la Confederació de la Petita i Mitja Empresa d'Argentina. Aquesta important confederació sud-americana va visitar Villena al costat d'altres ciutats espanyoles el passat mes de juny amb motiu dels seus “centres comercials a cel obert”.

El model villenense plantejat com a eix comercial que travessa la ciutat va ser del grat de la representació argentina, així com el treball  mà a mà de l'Ajuntament amb l'Associació de Comerciants de la ciutat per potenciar el comerç local i per això han convidat els seus representants a participar amb una ponència en el Seminari Internacional que se celebra aquesta setmana a Buenos Aires.

“És una gran oportunitat que coneguen la vida comercial de Villena a argentina a través de vies públiques de cel obert que s'entremesclen amb moments d'oci per a la ciutadania”, va indicar l'Alcalde sobre la seua visita a Argentina.

Des de l'Associació de Comerç i l'Ajuntament de Villena s'exposarà el Pla d'Acció Comercial que des de 2008 es desenvolupa a la ciutat. La millora i condicionament de l'eix comercial de la ciutat com a nucli de la vida social de la ciutat i la forma de treball públic-privada entre l'associació i l'administració pública per a la millora de l'entorn urbà i el desenvolupament econòmic.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat