Raimundo Amador i la seua Electric Band a Villena

Raimundo Amador i la seua Electric Band arribaran per primera vegada a l'Alt Vinalopó amb el seu gira Gipsy Blues Tour 2017 en tribut a BB King. La Nit Ètnica del Mestissatge porta a Villena un gran guitarrista gitano considerat per la crítica internacional com un dels millors del món.

La seua particular fusió del flamenc amb el blues i el rock l'ha portat a tocar per mig planeta i a compartir escenari i enregistraments amb grans referents de la música sense fronteres com Björk, Santana, BB King, Andrés Calamaro, Paco de Lucía o el mateix Camarón de la Isla a qui va conèixer a mitjan dels anys 70.

Va ser en els anys 70 quan Raimundo Amador va formar un dels grups seminals més importants del flamenc fusió, Verí i, posteriorment, Pota Negra dues bandes imprescindibles per a entendre el mestissatge sonor de tints flamencs al nostre país.
 

L'actuació de Raimundo Amador se suma a les ja confirmades de Afrikemet, Balkumbia i Rumb. Falten encara dues bandes per confirmar a més de dues deejays en la que serà l'edició més imponent de la Nit Ètnica del Mestissatge a Villena.

Aquest festival suma 12 edicions de música i denúncia social en els quals s'ha ajudat a d'altres associacions internacionals sense ànim de lucre en la lluita enfront de desigualtats socials. Una vegada més el col·lectiu Som Anti Xenofòbia compta amb l'important suport de l'Ajuntament de Villena, així com de la Seu Universitària, Universitat d'Alacant i igual que en l'última edició, de l'Ajuntament de Saix.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat