Òpera en directe en la KAKV des de la Royal Opera House de Londres

La Casa de Cultura i el Cineclub Villena han engegat una programació inèdita en la nostra localitat amb la projecció d'òperes i ballets en directe des de la Royal Opera House de Londres via satèl·lit.

El dijous 30 de març s'engegarà a la Casa de la Cultura de Villena la recepció i projecció en directe de grans òperes, recitals lírics i ballets des de la Royal Opera House de Londres. “La Royal House és un dels salons d'òpera més importants del món”, ha indicat el Director de la Kakv, Pepe Ayelo.

Aquesta programació és possible gràcies a què el Saló d'Actes de la Casa de Cultura compta actualment amb totes les instal·lacions necessàries per a la recepció del senyal via satèl·lit en alta qualitat. “Després de l'última reforma es compta amb un pati de butaques que reuneix les condicions òptimes perquè el públic assistent puga gaudir d'aquests esdeveniments amb la comoditat que requereixen”, ha assenyalat la regidora de Cultura, Conchi Beltrán.

La programació s'inaugurarà el dijous 30 de març amb Madama Butterfly de Giacomo Puccini. A més es projectarà el ballet “Jewels” de George Balanchine el dimarts 11 d'abril i “Otello” de Verdi el dimecres 28 de juny. Totes elles retransmeses en directe des de les 20:15 hores.
 

Entre elles hi haurà espai per a la reposició de “My Italy”, un espectacle de variat repertori a càrrec de Jonas Kaufmann, el tenor més reconegut mundialment en l'actualitat. Serà el dimarts 16 de maig des del Teatre Carignano de Torí.

Tots els espectacles inclouen entrevistes amb els protagonistes i continguts extres com l'entrada en camerinos d'artistes doblegades al Castellà. “Des de la reforma digital del saló es va traçar aquest projecte per a emissions via satèl·lit ja que l'objectiu és que la gent acudisca al cinema ja que qualsevol espectacle té cabuda”, ha afirmat el President del Cineclub Villena, Antonio Martínez.

El preu per gaudir d'aquests espectacles de fama mundial serà accessible per tothom. Les entrades anticipades per a les òperes i ballets en directe serà de 13 euros mentre que en taquilla costaran 16 i hi haurà preus especials per a grups. Els preus per als esdeveniments en diferit seran de 8 euros de forma anticipada i 9 euros en taquilla. Les entrades anticipades es poden adquirir qualsevol dia en la taquilla del cinema i a través del portal web de Ticketea amb un suplement del 10% en el preu.

Aquesta programació des de la Royal House de Londres no estarà disponible en cap municipi dels voltants de Villena i l'objectiu és que a partir de setembre s'incloga una programació completa per a tota la temporada.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat