Experiments científics per als més xicotets a la Seu Universitària de la Tèrcia

La Seu Universitària de la Universitat d'Alacant ha inaugurat aquest dissabte “Xperimenta amb la Seu” on un grup d'estudiants de Ciències de la UA acosten experiments científics als xiquets i xiquetes durant tot el matí en La Tèrcia.

A la inauguració de les jornades “Xperimenta amb la Seu” han assistit les regidores d'Igualtat i Atenció Ciutadana, Cate Hernández i Paula García. Per part de la Universitat d'Alacant ha estat present la vicerectora de la Facultat de Ciències, Postgrau i Mobilitat, Rosa María Martínez Espinosa i la nova Directora de la Seu, Ángeles Alonso.

Aquesta jornada, gratuïta i oberta al públic, està pensada per a alumnat de 3r, 4t i 5è de Primària, 1r i 2n de l'ESO. “És una alegria veure gent menuda ací per a participar en experiments científics i veure com es formen futurs universitaris i universitàries”, ha indicat la regidora d'Igualtat i Urbanisme.
 

L'objectiu d'aquestes jornades és encuriosir científicament la ciutadania mitjançant la interacció i participació en experiments científics. “Aquestes jornades permeten acostar la ciència als més xicotets, perquè la descobrisquen i s'identifiquen com  a futurs científics i científiques”, ha assenyalat la vicerectora de la Facultat de Ciències qui, a més, ha subratllat que “és un plaure poder col·laborar per a portar el coneixement fins a la meua ciutat, Villena”.

Els xiquets i xiquetes són dividits en sis grups i repartits en cadascun dels diferents experiments allí presentats. Els grups van rotant després de cada experiment de manera que tots els grups puguen visitar els diferents experiments.
 

Des de la Seu Universitària s'ha convidat tota la ciutadania villenense i especialment l'alumnat de Primària i Secundària al fet que s'acosten durant el matí a la Tèrcia per a descobrir curiositats científiques d'una forma amena i interessant. S'agraeix públicament el suport mostrat per la comparsa d'Estudiants per la cessió de la Troyica per al grup de joves universitaris i universitàries desplaçats fins a Villena.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat