Villena acull la conferència de Fernando Botella, un dels millors 'speakers' del panorama mundial

El Gabinet de Promoció i Desenvolupament juntament amb Fabian Villena porten el dimecres la conferència “Proposta de valor: com connectar el teu negoci amb el mercat” que impartirà el prestigiós Fernando Botella amb entrada lliure en la Casa de Cultura.

L'Institut d'Actituds Positives al costat de l'Ajuntament de Villena porten a la Casa de Cultura a un dels més prestigiosos comunicadors i especialistes en màrqueting i neurociència del panorama internacional, Fernando Botella. “La col·laboració del Gabinet de Promoció i Desenvolupament amb aquestes iniciatives és sempre positiva perquè tots guanyem”, ha indicat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Esther Esquembre.

“Proposta de valor: com connectar el teu negoci amb el mercat” és una interessant ponència per a l'empresariat i persones amb negocis i es desenvoluparà en el Saló d'Actes de la Casa de Cultura el dimecres 22 de març a partir de les 11.30 hores. “Botella abordarà la importància de conèixer el nostre entorn per a prendre la iniciativa davant els canvis en la societat”, ha subratllat l'edil.
 

 

El ponent és un gran especialista a nivell mundial que ha treballat per a grans multinacionals com Bayer, Desigual, Inditex, Repsol o Pikolinos i més recentment amb la Universitat Harvard i amb el gegant d'internet, Google, en la seua seu de Silicon Valley. El seu últim llibre publicat, “El Factor H: les claus reals sobre lideratge”, l'han posicionat definitivament en el primer graó mundial en una carrera d'èxit en diferents camps del coneixement.

Abans de la conferència de Fernando Botella es durà a terme una xicoteta taula redona en la qual participaran Paco Ferri (Ferreteria Ferri), Paco Belda (Mustang) i Andrés Torregrosa (Contenidors Reunits).

Serà una jornada gratuïta en la qual és important realitzar inscripció prèvia a causa de l'aforament limitat de la sala. Les inscripcions poden realitzar-se a través del Fòrum Deef, al telèfon 96 580 64 98 o en la pàgina de facebook de l'Institut d'Actituds Positives.

Des de l'organització es recomana al personal interessat que s'inscriga com més prompte millor donat que divendres es van obrir les inscripcions i ja s'ha completat quasi el 50% de l'aforament. Es recomana a la població de Villena que acudisca caminant a la Casa de Cultura pels problemes d'aparcament que puguen sorgir amb la població de la província que ha confirmat la seua assistència a la jornada.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat