Diari La Veu del País Valencià
Fira Universitària de Turisme ‘FUTUR 2017’
Els estudiants de Turisme de la UA presenten en l’Ajuntament d’Alacant la Fira Universitària de Turisme ‘FUTUR 2017’.

El Regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Fernando Marcos, juntament amb la Regidora de Turisme i Platges, Eva Montesinos, han rebut hui a l’ajuntament d’Alacant els alumnes de quart Grau de Turisme de la Universitat d’Alacant, que han presentat la Fira Universitària de Turisme a Alacant ‘FUTUR 2017’, organitzada per ells i que va a tenir lloc, del 17 al 19 de febrer, a l’edifici de de la Plaça de Sèneca.

Els estudiants, acompanyats pel Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan F. Mesa, i la Coordinadora Acadèmica de Turisme, Paz Such, han exposat els continguts de l’esdeveniment que sota la denominació de ‘FUTUR 2017’ , engloba un total de huit microesdeveniments monogràfics centrats en diferents tipus de turisme, tenint com a tema transversal en tots ells un únic punt: l’accessibilitat.

Els organitzadors vénen propiciant aquest tipus d’actuacions, contingudes en l’assignatura de Protocol i organització d’esdeveniments en turisme, des de l’any 2014 amb molt bons resultats d’assistència i repercussió social. Les jornades ‘FUTUR 2017’, tenen previst desenvolupar-se al centre urbà d’Alacant i combinaran sessions de treball amb activitats lúdiques, i animen als alacantins i turistes a participar en l’esdeveniment.

Els edils de Mobilitat i Turisme han donat l’enhorabona als alumnes per la iniciativa i per mostrar el seu interès pel projecte, manifestant que col·laboraran en tot el que necessiten de l’Ajuntament perquè es puga desenvolupar ‘FUTUR 2017’ amb èxit a la nostra ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa