La Coral de la Universitat d’Alacant ofereix un concert divendres 24 a Benilloba

Tres actuacions culturals de la mà de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant a Benilloba aterren a l’Auditori benillober entre el 24 de març i el 7 de maig. La Coral de la UA serà l’encarregada d’obrir el “foc amic” amb una actuació el pròxim divendres a partir de les 20.30 hores, amb entrada gratuïta fins omplir l’aforament del local.

La Coral, dirigida per Shlomo Rodríguez, i amb prop de 40 membres, oferirà un concert amb un programa amb tretze peces entre les quals destaquen obres de Bach, Louis Armstrong, Verdi, Bernstein. Un repertori en el qual es donen cita diverses tradicions musicals de diferents èpoques, estils i gèneres, les quals composen un calidoscopi de sonoritats i propostes musicals.

Teatre

 

La programació cultural a l’Auditori continuarà el dissabte 1 d’abril i el diumenge 7 de maig. En primer lloc, amb una proposta del grup contemporani de l’Aula de Teatre de la UA, “La Marea. Y los peces salieron a combatir contra los Hombres” que es representarà en valencià el dissabte 1 d’abril a les 20 hores.

L’obra, inspirada en textos d’Angèlica Liddell i immigrants siris i senegalesos que en l’actualitat viuen a Alacant, aborda el terrible èxode que protagonitzen a diari milers de persones des de diferents punts per arribar a Europa. La proposta escènica que dirigeix Ivan Jiménez ha rebut el reconeixement de la crítica a través de diferents premis, com el d’Alicante a Escena 2016, Catral, Ibi, Águilas o Alhama de Murcia.
 

 

“Electra” de Sòfocles, és la segona proposta que presenta l’Aula Universitària de Benilloba a través de l’Aula de Teatre de la UA i es podrà veure el diumenge 7 de maig a partir de les 17.30 hores, també en valencià.

L’obra presenta l’argument conegut per tots d’un mite amb 2.500 anys de vida i que segueix tant vigent com el primer dia, la pèrdua de la puresa i de la virtut al pas de les injustícies.
 

“La nit en què Agamèmnon, rei de Micenes, torna a casa després del setge de Troia i és assassinat per la seua dona Clitemnestra i l’amant d’aquesta, Egist. Electra, la filla major d’Agamèmnon, tement per la vida del seu germà petit, Orestes, el posa sota la protecció d’un home de confiança perquè l’ajude a eixir del regne. Des d'aquest moment no deixarà de plorar la mort del pare i de denunciar els autors del crim, raó per la qual pateix tota mena de tortures i maltractaments. La seua determinació és fèrria, però han passat quinze anys i l’esperança que Orestes torne de l’exili per a consumar la seua venjança comença a esvair-se.”
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat