Millores per reforçar el pont del Riu Cervol més proper al Poliesportiu de Vinaròs

En les últimes setmanes s'han realitzat diverses millores al pont del riu Cervol més proper al Poliesportiu Municipal, per tal de millorar la seguretat tant dels vianants com dels conductors que passen per allà diàriament. 
 
En primer lloc, detalla el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, "s'ha posat una barana metàl·lica blanca, que era una de les peticions que ens van realitzar els veïns en diverses ocasions durant les reunions que vam tenir amb ells en 2016". 
 
La col·locació d'aquestes baranes, amb una inversió que ascendeix als 16.200 euros, també ha permès, explica el regidor, guanyar almenys 30 centímetres d'amplada de vorera al retirar uns tubs que hi havia fixats a la part inferior. 
 
"D'aquesta manera fem que el pas pel pont sigue molt més còmode i segur per a tots, especialment per a aquelles persones que utilitzen cadires de rodes o que porten cotxets de bebé", ha agregat Alsina. 
 
D'altra banda també s'han dut a terme algunes actuacions per millorar la il·luminació d’esta zona, com l'arranjament de les pantalles que s'havien espatllat a la part divisòria del pont i la col·locació de nous focus a la part superior, millores que han estat assumides en aquest cas per l'empresa Elecnor.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat