L’alcalde de Vinaròs assisteix a la inauguració del nou taller d’ocupació 'Taula del Sénia'

 
L'alcalde Enric Pla ha assistit este dilluns a la inauguració del nou taller d'ocupació "Taula del Sénia", el qual donarà durant 12 mesos formació i ocupació a 10 alumnes treballadors, 7 d'ells procedents de Vinaròs. 
 
"Celebrem i donem suport a totes les accions que fomenten l'ocupació i la formació, de manera que seguirem treballant en esta línia en conjunt amb altres poblacions de les nostres comarques", ha comentat Pla. 
 
Durant la presentació, que s'ha dut a terme al Centre Cívic de Rossell, l'alcalde de Morella i president de la Mancomunitat Taula del Sénia, Rhamsés Ripollés, ha explicat que este taller és possible gràcies a una subvenció de 185.463 euros aprovada pel SERVEF. 
 
Tere Adell, gerent de la Mancomunitat, ha agregat que aquest és el segon taller que s'organitza des de la M-TdS. "En aquesta ocasió tindrà una durada d'un any, hi haurà tres professors i les pràctiques es realitzaran en els diferents pobles que formen part de la Mancomunitat", ha assenyalat. 
 
Els alumnes treballadors s'encarregaran de l’arranjament de camins i senders en poblacions com Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Castell de Cabres, Cervera del Maestrat, Herbés, la Jana, Morella, la Pobla de Benifassà, Rossell, San Rafael del Río, Sant Jordi, Traiguera, Vinaròs i Vallibona. 
 
Els alcaldes d'algunes d’estes poblacions també han assistit a l'acte d'inauguració on Evaristo Martí, alcalde de Rossell, s'ha mostrat satisfet de poder cedir les instal·lacions on s'impartirà la part teòrica. 
 
Els participants d’esta iniciativa rebran dues certificacions de nivell 1 i 2, amb les que estaran millor preparats per al món laboral un cop finalitze el taller. El director territorial de Treball, José Vicente Andrés, ha conclòs animant als alumnes a que aprofiten bé esta oportunitat.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat