Vinaròs - Cala Puntal ja disposa d'un parc infantil propi

Els xiquets i xiquetes de Cala Puntal, en la Costa Sud de Vinaròs, ja poden gaudir del nou parc infantil i de les dues porteries annexes que s'han instal·lat a la zona.  
 
Guillem Alsina, regidor d'Obres i Serveis, ha explicat que esta va ser una de les peticions que es van realitzar durant les reunions veïnals que es van dur a terme l'any passat en conjunt amb la regidoria de Participació Ciutadana. 
 
"Hi havia un terreny a l'àrea amb molt de potencial que estava sent desaprofitat i vam decidir ubicar allí el parc, que té uns 60 metres quadrats de sòl de goma", ha afegit el regidor.  
 
A més, l'àrea ha estat delimitada amb una tanca de fusta i s'han col·locat tres elements de joc, el que ha suposat una inversió per a l'Ajuntament d'uns 14.000 euros.  
 
"A poc a poc anem complint compromisos. De fet, recentment també es va atendre una altra de les demandes dels veïns de Cala Puntal: situar una base de formigó per als contenidors, el que evita que estos queden entollats durant els dies de pluja ", ha conclòs Alsina.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat