Vinaròs - Cala Puntal ja disposa d'un parc infantil propi

Els xiquets i xiquetes de Cala Puntal, en la Costa Sud de Vinaròs, ja poden gaudir del nou parc infantil i de les dues porteries annexes que s'han instal·lat a la zona.  
 
Guillem Alsina, regidor d'Obres i Serveis, ha explicat que esta va ser una de les peticions que es van realitzar durant les reunions veïnals que es van dur a terme l'any passat en conjunt amb la regidoria de Participació Ciutadana. 
 
"Hi havia un terreny a l'àrea amb molt de potencial que estava sent desaprofitat i vam decidir ubicar allí el parc, que té uns 60 metres quadrats de sòl de goma", ha afegit el regidor.  
 
A més, l'àrea ha estat delimitada amb una tanca de fusta i s'han col·locat tres elements de joc, el que ha suposat una inversió per a l'Ajuntament d'uns 14.000 euros.  
 
"A poc a poc anem complint compromisos. De fet, recentment també es va atendre una altra de les demandes dels veïns de Cala Puntal: situar una base de formigó per als contenidors, el que evita que estos queden entollats durant els dies de pluja ", ha conclòs Alsina.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat