Novetats per a la Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs 2017

Este dimecres s'han presentat a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal les novetats que hi haurà durant la propera Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs 2017 que es realitzarà el proper 18 de febrer. 
 
En esta edició l'escenari, ubicat a l'antic camp de futbol, s'orientarà mirant al riu. A més, el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Jordi Febrer, ha indicat que s'instal·laran 1.500 seients per tot el recinte, com a novetat, a un preu de 6 euros per cadira. Per als qui optin per estar drets, l'entrada seguirà costant 2 euros -per als comparses- i 5 euros per a la resta del públic. 
 
Toni Guillot, a càrrec de l'empresa Puro Teatro, ha estat l'encarregat del guió artístic de la presentació de les reines, que aquesta ocasió tindrà un format diferent al d'altres anys. En este sentit, en lloc dels habituals presentadors sobre l'escenari, hi haurà una veu en off com a fil conductor i un grup de cinc actrius que amenitzaran la gala. 
 
Ángela Albiol, Desirée Jiménez, Ana Oliver, Cecilia Pastor i Carmen Roselló, totes elles integrants de l'Aula Municipal de Teatre, tindran un protagonisme especial en este esdeveniment, on es simularà el rodatge en directe d'una pel·lícula ambientada en la celebració d'un casament per la indústria cinematogràfica de Bollywood, a l'Índia. 
 
Per part de l'Ajuntament, el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha animat a tots a gaudir de les novetats que ens oferirà este esdeveniment i ha explicat que el Carnaval "està sent una de les principals cartes de presentació en la fira de turisme FITUR que s'està duent a terme aquesta mateixa setmana a Madrid". 
 
A més, el regidor ha explicat que ja s'han produït algunes reunions de coordinació amb la Policia Local i ha agregat que hi haurà barres al recinte per consumicions tant d'alcohol com de refrescs, però no es permetrà l'ingrés de begudes alcohòlics des de l'exterior a l' interior del camp de futbol. A més, la venda als menors serà controlarà per mitjà d'unes polseres identificatives d'un color diferent a les dels majors d'edat.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat