Campanya de conscienciació ciutadana 'Ecopoop'


Obres i Serveis i Medi Ambient presenten la campanya de conscienciació ciutadana “Ecopoop”

Este 27 de febrer s’ha presentat la nova campanya de conscienciació ciutadana "Ecopoop", que busca fomentar la recollida d'excrements per part dels amos de gossos, evitant així que queden depositats en la via pública i millorant d’esta manera la imatge i neteja dels nostres carrers.

Esta iniciativa està sent impulsada des de la regidoria d'Obres i Serveis, en col·laboració amb la de Medi Ambient i l'empresa Esfèric, que ha estat qui ha presentat el nou sistema de recollida de deposicions que substitueix les bosses de plàstic per una caixa de cartró reciclat més ecològica.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha indicat que "des d'avui es distribuiran de forma gratuïta a l'Oficina de Turisme un total de 10.000 ecopoops, juntament amb fullets explicatius sobre com funciona este nou sistema".

A més d'això es col·locaran cartells informatius en els edificis municipals i s'han realitzat xerrades a totes les escoles de la localitat, perquè els alumnes de cinquè de primària coneguen el funcionament dels "ecopoops" i "puguen compartir este coneixement amb les seues famílies per crear consciència i afavorir el canvi d'hàbits ", ha agregat Suso Chulvi, representant de l'empresa Esfèric.

Per la seua banda, el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha precisat que esta iniciativa es finançarà a través de la partida per a campanyes del contracte municipal de neteja viària de la UTE.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat