Els serveis atesos per la Policia Local durant el Carnaval han disminuït


Els serveis atesos per la Policia Local durant el Carnaval han disminuït un 25% este 2017

La Prefectura de la Policia Local de Vinaròs ha presentat el balanç de seguretat i incidències durant les celebracions del Carnaval 2017 a la localitat, entre els dies 17 i 27 de febrer de 2017.

En tot este desplegament humà han participat 311 efectius, repartits en tres torns de treball de la següent manera: 84 en torns de matí, 113 de torns de tarda i 114 en torns de nits.

A nivell global, el regidor de Festes, Marc Albella, explica que "tot i la gran afluència de persones en estes dates, els incidents han estat molt pocs, de manera que en relació als resultats dels anys anteriors el balanç és positiu i amb un nombre d'incidències significativament menor ".

Segons les dades registrades, han estat 276 els serveis atesos per la Policia Local, el que suposa un descens del 25% respecte a 2016, quan es van produir un total de 371.

Durant els 11 dies del Carnaval, afegeix l'intendent principal i Cap de la Policia Local de Vinaròs, Juan Manuel Doménech, els agents han realitzat vigilància ininterrompuda durant les 24 hores de dia al recinte de les casetes, on no s'ha produït cap incidència en el lloc relacionada amb furts.

Entre els motius de les actuacions policials destaquen els següents:

Motiu    2017    2016    %
Molèsties veïnals    12    35    -65
Serveis sanitaris    12    16    -25
Alteració de l’ordre    8    14    -42
Lesions/Agressions    2    3    -33

A més també s'ha fet acompanyament a les carrosses, realitzant al llarg de la setmana un total de 14 serveis d'este tipus per al suport de trànsit.

D'altra banda, a causa de les desfilades del dissabte i del diumenge, per part del servei de grua depenent de l'Ajuntament de Vinaròs es van realitzar 24 desplaçaments de vehicles.

Pel que fa a les assistències mèdiques realitzades per part del Servei Privat d'Ambulàncies contractat per l'Ajuntament, hi va haver 73 assistències, 21 d'elles amb tractament mèdic, sent el dijous nit el moment on es van produir més incidències.

Pel que fa a l'estadística de casos i patologies dels serveis atesos, ens trobem amb 27 casos d'intoxicacions etíliques (enfront els 32 de 2016), 22 casos de ferides i contusions (enfront els 29 de 2016), 7 casos d'esquinços i luxacions, 3 casos de lesions oculars, 4 casos de marejos, 2 casos de crisis nervioses, 3 casos de cefalees i 5 d'altres patologies.

Des de la Policia Local s'agraeix l'estreta col·laboració amb els membres de la brigada de serveis de l'Ajuntament de Vinaròs i amb la UTE, el que "ha repercutit en que tots els actes s'hagen portat amb eficàcia i professionalitat", ha assenyalat Doménech.

El cap de la Policia Local també ha agraït el suport prestat pels components de la Guàrdia Civil de Vinaròs juntament amb els grups operatius de la Guàrdia Civil destinats de manera excepcional a la localitat, com són el GRS i la USECIC.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat