L’última campanya de Biblioestudi va incrementar el nombre de visites


L’última campanya de Biblioestudi va incrementar el nombre de visites en un 25%
 
Després de la finalització de l'última campanya de Biblioestudi a la Biblioteca Municipal, que es va dur a terme durant 6 setmanes entre el 22 de desembre i el 5 de febrer, les dades recopilades mostren que aquesta temporada el nombre de visites es va incrementar en un 25%.

"El resultat és molt positiu, ja que hem passat de 5.965 usuaris a 7.500 en aquesta última campanya, orientada a què els estudiants de Batxillerat i universitaris disposen d'un horari estès en aquestes instal·lacions perquè puguen preparar millor els seus exàmens", ha explicat el regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella.

Aquest augment s'explica, indica la directora de la Biblioteca Municipal, Maite Arnau, en què, a més d'haver decidit ampliar aquesta campanya durant una setmana més, la iniciativa ja s'està consolidant, de manera que ja hi ha més persones que la coneixen, pregunten i participen.

Les dades reflecteixen també que el 15,53% de les visites s'han produït en caps de setmana, i l'afluència de dissabte és un 75% més gran que diumenge. D'altra banda, la mitjana setmanal de visitants durant les festes nadalenques va ser d'unes 900 persones i es va incrementar a 1.300 després de l'esmentat període fins la finalització del Biblioestudi.
 
"De cara a futures edicions seguirem treballant en la millora dels horaris del servei per continuar oferint al col·lectiu estudiantil de la localitat un lloc idoni per a l'estudi", ha conclòs Albella.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat