Nous cursos per a la recerca d’ocupació


Es presenten els nous cursos per a la recerca d’ocupació que es duran a terme al Vinalab

En el marc de l'Estratègia Provincial per l'Ocupació, Emprenedoria i la Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló, a la qual Vinaròs s'ha adherit, s'han presentat els nous cursos gratuïts per a aturats que es duran a terme a la localitat durant els mesos d'abril, maig i juny.

Els cursos programats són: "Com aconseguir i superar amb èxit una entrevista personal" (5, 6 i 7 d'abril), "Certificat digital per a la recerca de feina" (17,18 i 19 de maig), "Aprèn a utilitzar el teu mòbil en la recerca de feina "(1, 2 i 5 de juny) i "Millora les relacions professionals a través de la comunicació "(14 i 15 de juny).

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que “l'objectiu principal d'aquests cursos és potenciar l'autonomia de les persones a través d'una formació adequada i que ajude a millorar l'ocupabilitat en proporcionar eines que faciliten la inserció laboral, aprofitant especialment les avantatges que ofereixen les noves tecnologies ".

Tots aquests tallers es duran a terme al Centre del coneixement Vinalab, al C / Galícia, 12, en horari de matí (de 9:30 a 13:30 hores).

Els interessats es poden inscriure a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) o a través de la seu electrònica.

La inscripció es realitzarà per ordre de registre fins a esgotar les places disponibles.

Inici de la formació grupal del programa PICED'altra banda, Cano ha explicat que aquest mes de març, 23 joves que formen part del Programa de Qualificació i Ocupació (PICE), que es desenvolupa a través d'un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, ja han començat amb la formació grupal en el Vinalab, la qual contempla també l'estudi de matèries com la informàtica, l'anglès i altres competències transversals."El que aquest programa busca és que els menors de 30 anys que formen part d'ell tinguen més facilitats per accedir a una feina, i puguen rebre una orientació i acompanyament personalitzat que els encamine cap a l'autoocupació o a integrar-se al mercat laboral a través de pràctiques en empreses", ha explicat la regidora.

Tot i que aquesta primera edició ja està en marxa, les persones interessades a participar en les següents poden demanar més informació a l'Agència de Desenvolupament Local (Pl. San Telmo. Edifici Pirulí, 3a planta).

Agència de col·locació i polítiques actives d'ocupació

En relació amb el servei de l'Agència de Col·locació, Cano també ha esmentat que entre 2016 i 2017 es van gestionar un total de 45 ofertes. A més es continua col·laborant amb el SERVEF en diverses polítiques actives d'ocupació.

D'aquesta manera, en els últims mesos s'ha pogut contractar temporalment tres informadors turístics i un conserge, a més d'un jove menor de 30 anys amb formació de Cicle Formatiu en Administració amb un contracte de pràctiques en comerç i a un agent d'ocupació i desenvolupament local per a la realització del projecte Vinaròs Impulsa.

Finalment Cano ha indicat que a partir d'avui i fins el proper 21 de març romandran obertes dues bosses de selecció per a monitors esportius i personal de neteja.
 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat