L’alcalde Enric Pla es reuneix amb el delegat d’Iberdrola en Castelló

 
L'alcalde Enric Pla, acompanyat pels tècnics de l'Ajuntament de Vinaròs, va mantindré una nova reunió amb el delegat d'Iberdrola a Castelló, Fernando Vázquez, i el seu equip.


Aquesta reunió culmina, amb avanços significatius, mesos de treball per adaptar el subministrament elèctric a les condicions actuals de la demanda, tant de la població com per al desenvolupament urbà dels anys vinents.

“Aquest acord, que es farà efectiu en un termini pròxim, garantirà una millora de servei als ciutadans de Vinaròs, optimitzarà el subministrament als equipaments públics projectats i permetrà el desenvolupament d'aquelles unitats urbanístiques que tenen una viabilitat real”, ha explicat Pla.

L'alcalde també ha destacat les gestions fetes els últims mesos amb Iberdrola i la voluntat de les dos parts per adaptar els convenis de col·laboració a l'actual situació econòmica i a una realitat de desenvolupament urbà molt llunyana a la prevista en el seu moment pel PGOU.

A més ha agraït el suport i l'assessorament de la Conselleria d'Economia Sostenible i de la Direcció General d'Indústria i Energia i l'excel·lent treball dels tècnics i tècniques de l'Ajuntament de Vinaròs.


Ha conclòs que l'acord, pendent des de fa una dècada, permetrà a Iberdrola donar solució a la saturació actual del subministrament elèctric a Vinaròs, desbloquejarà els PAI amb gestió i afavorirà el desenvolupament de l'activitat econòmica a la nostra ciutat.

“Amb aquests acords busquem donar una resposta a les necessitats reals de Vinaròs d'una manera viable i econòmicament sostenible”, ha assenyalat l’alcalde finalment.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat