Diari La Veu del País Valencià
Marta Mompó i Adriana Dragón són les Reines de Festes de 2017

Marta Mompó i Adriana Dragón són les Reines de Festes, major i infantil, de 2017

La xiqueta Adriana Dragón i la jove Marta Mompó seran les Reines de Festes de l’Olleria de 2017. La sort va fer, que divendres a la nit, el paper amb el seu nom fora l’escollit d’entre totes les candidates que s’havien presentat. Com explica Julià Engo, Alcalde de l’Olleria: “s’ofereix a totes les festeres la possibilitat de ser la Reina de festes, i si hi ha més d’una que vol ser com ha sigut enguany, es posa el nom de cada una de les candidates en una boleta i es tira a una urna. I com en el sorteig de la Champions, es menegen i se’n trau una, la que ix és la que representarà els festers i festeres de l’Olleria en 2017”.

Conegut el nom de les Reines, es van presentar públicament els 16 xiquets i xiquetes que conformaran la Cort d’honor infantil, i els 35 festers i festeres majors.

D’altra banda, a l’acte també es van presentar públicament els càrrecs de les festes 2017. La Filà Bandolers ostenta enguany el càrrec de Capitania Cristiana, sent el seu Capità José Ramón Esteve Sirera i l’Ambaixador Jose Francisco Vañó Mompó. La Capitania mora recau en la Filà Abbasies, sent el Capità de 2017 Manolo Llario Moscardó i l’Ambaixadora Vanessa Llario Almiñana.
La Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, estrenava amb este acte un nou mandat després de que fora reelegida fa unes setmanes “estem molt il·lusionats i anem a continuar fent les coses com sempre, tot i que ja tenim algunes idees, per intentar fer algun xicotet canvi per intentar millorar”, explica Mariola Gil.
Cartell de festes
L’acte finalitzava amb la presentació del Cartell de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2017. Un cartell obra de Ceferino González, que per segon any consecutiu s’ha emportat tant el primer premi com el premi local.

Comparteix

Icona de pantalla completa