Paterna oferix als grups musicals sales d'assaig per 40 euros al mes

Les sales d'assaig, que poden estar obertes les 24 hores al dia, els set dies de la setmana, poden acollir fins un total de 12 grups.

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea de Joventut, posa a la disposició dels grups de música del municipi tres locals d'assaig amb un lloguer de 40 euros mensuals. Es tracta de diferents espais del complex Només Música situat al polígon de Santa Rita i condicionats perquè els grups musicals pugan assajar sense causar molèsties a cap veí i deixar tot el seu material.

“Amb aquesta iniciativa volem potenciar l'expressió artística dels joves mitjançant la música, facilitant-los un espai en el qual puguin assajar sense que suposi un cost excessiu”, ha declarat el regidor d'Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora, qui ha afegit que “en compartir les mateixes instal·lacions, s'afavoreixen les interaccions socials entre els joves mitjançant un nexe comú com és la música”.

Els grups que vulgan sol•licitar una sala hauran d'omplir la instància, que podran trobar a la web municipal www.paterna.es, i lliurar-la per registre d'entrada en el consistori, acompanyada de fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda. El termini de lliurament de les sol•licituds serà de l'1 al 15 de febrer.

Tots aquells joves que vulgan optar a una d'aquestes sales i necessiten més informació, poden posar-se en en contacte amb la Casa de la Joventut de Paterna a través dels telèfons 96 137 01 03 i 96 110 04 21 en horari de tarda de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h o els dimarts i dijous al matí d'11 a 13.30 h.

Descàrrega ací sol·licitud per a local d'assaig


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat