Cursos de defensa personal per a totes les dones del municipi


Paterna àmplia l'oferta de cursos de defensa personal a totes les dones del municipi

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Acadèmia de Formació de la Policia Local de Paterna, organitzarà en els propers mesos cursos de defensa personal per totes aquelles paterneres que desitgen realitzar-los.

Així ho ha anunciat la regidora de Seguretat, Núria Campos després de decidir ampliar aquestes classes de formació no només al col·lectiu de dones víctimes de violència de gènere com s'oferia fins ara, sinó fer-les extensives també a la resta de dones de Paterna interessades en iniciar-se o ampliar coneixements de defensa personal.

Campos considera important que, aquelles dones que ho desitgen, puguen formar-se en tècniques de prevenció i autoprotecció i ha assenyalat que “amb l'organització d'aquestes classes busquem ajudar a reforçar la confiança i la seguretat de moltes dones en si mateixes”.

Referent a això, la responsable de Seguretat ha recordat que a Paterna, l'any passat va haver un descens dels delictes per violència de gènere, que han disminuït un 4,64% respecte al 2015 i ha destacat “la importància de la formació, conscienciació i l'educació dels fills a l'hora d'aconseguir una igualtat plena i disminuir les xifres de víctimes de violència de gènere”.

Els cursos, que seran impartits per un instructor/a del Cos Local de Policia al Centre Polivalent Valentín Hernáez, té com a finalitat que les alumnes adquirisquen destreses, entrenant l'agilitat i els reflexos per saber reaccionar davant situacions d'estrès, observant factors subjectius i elements que ajuden a prevenir l'amenaça o atac.

Aquestes classes de defensa personal s'uneixen altres cursos que durà a terme la Policia Local de Paterna a través de la seua acadèmia de formació com el de tècnics en detecció de drogues, dirigit exclusivament a agents.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat