Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Tavernes aprova el Pla de Normalització Lingüística per a 2017

Este Pla s’ha elaborat per seccions, amb indicació dels objectius, terminis d’execució, avaluació de resultats i formació, a fi d’impulsar i avaluar l’ús del valencià.

L’Ajuntament de Tavernes ha acordat en el Ple aprovar i ordenar el compliment dels plans de promoció lingüística per seccions, i autoritzar l’Activitat de Promoció Lingüística a posar en marxa les actuacions pertinents per a dur a terme el seguiment i elaboració d’estos plans.

L’objectiu és donar un impuls a l’ús del valencià dins l’Ajuntament de Tavernes. “És un pla per a anar implantant més encara el valencià en tots els procediments i tràmits administratius”, va assenyalar l’alcalde, Jordi Juan, en el Ple de l’Ajuntament de dilluns passat.

Per això, la Regidoria de Promoció Lingüística ha cregut necessari incorporar el valencià, i que eixa incorporació siga progressiva, assimilable pels treballadors i, sobretot, quantificable.

En estos moments, la pràctica totalitat de seccions té fixat el seu pla de normalització lingüística per a 2017.

D’esta manera, es pretén incrementar l’ús del valencià dins l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la seua administració municipal, donar efectivitat a l’ús oficial del valencià i normalitzar la situació del valencià en l’àmbit de l’administració local de Tavernes de la Valldigna.

Comparteix

Icona de pantalla completa