L'associació AMFI d'Elda segueix donant passos cap a la integració efectiva de les persones amb discapacitat

L'associació de persones amb discapacitat AMFI es fa amb la concessió de manteniment de l'estació AVE a Villena

L'Alcalde i el regidor de Benestar Social han anunciat aquest matí la concessió de manteniment i venda de bitllets de l'estació d'Alta Velocitat de Villena a l'associació de persones discapacitades AMFI.

L'associació AMFI d'Elda segueix donant passos cap a la integració efectiva de les persones amb discapacitat a través de l'ocupació. Aquest matí s'ha presentat que serà l'associació l'encarregada del manteniment de l'estació ferroviària de Villena durant un any prorrogable per un altre any més. “Una bona notícia que esperem redundi en el benestar d'aquest col·lectiu”, ha indicat l'edil de Benestar Social, Jesús Hernández.

Al costat dels representants polítics locals han estat presents el President d'AMFI, el President de COCEMFE, col·lectiu al que pertany AMFI el President del qual és el villenense Antonio Ruescas i un responsable d'ADIF. “Cal agrair a ADIF aquesta licitació oberta que obre horitzó al fet que hagin unes altres possibles concessions per a una vida laboral normalitzada en la vida d'aquestes persones”, ha assenyalat l'Alcalde de Villena.

Des d'AMFI han declarat que “és un dia molt important per a nosaltres perquè el que necessitem és treballar”. El seu President, Andrés Molina ha reivindicat al col·lectiu de persones amb minusvalideses que “cal sortir de les cases, no sol·licitar 'ayuditas' sinò reclamar treballs”.

Aquesta associació que pertany a la xarxa COCEMFE és una gran dinamitzadora del treball entre el col·lectiu de la discapacitat i a Elda ja dirigeixen un pàrquing públic de 400 places i el manteniment de l'estació ferroviària.

En l'estació d'Alta Velocitat de Villena seran els encarregats de gestionar la venda de tiquets, el servei d'atenció al client, així com altres serveis complementaris de mantenint de les infraestructures.

Les persones interessades han de tenir el certificat de discapacitat igual o major al 33% i que no tinguen mobilitat reduïda. Per a això es  generarà una borsa d'ocupació a través de COCEMFE i el SERVEF en el qual es prioritzarà les persones de Villena. “Som una font de donació d'ocupació i qualsevol persona amb discapacitat pot acostar-se a preguntar”, ha subratllat el President de COCEMFE i l'associació AMIF a Villena, Antonio Ruescas.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat