Vora 250 xiquets als tallers de Pasqua d’Alzira

La casa de la cultura de la ciutat d’Alzira acull esta setmana els tallers de pasqua amb manualitats, activitats i jocs. Un total de 245 xiquets, 30 més que l’any passat, s’han inscrit als tallers. L'alta demanda de places ha suposat la seua ampliació per a poder donar servei a tots els que es van inscriure dins del termini.

Des de dimarts fins al proper divendres en horari de 9 a 14 h, els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys gaudiran de les activitats, distribuïts en 9 grups que es corresponen amb les etapes educatives des de primer d’Infantil fins a sisé de Primària. A més s’oferix el servei d’escola matinera de manera gratuïta per tal de poder fer l’entrada entre les 8 i les 8.30 h del matí. També es dóna la possibilitat de contractar el menjador de manera diària. 

L’alcalde de la localitat, Diego Gómez i el regidor d’Economia Hisenda i Joventut Albert Furió, s’han apropat hui a les antigues Escoles Pies per tal de conèixer el funcionament de les activitats i comprovar els resultat de les tasques que ja s’han portat a terme. L’alcalde assegura que les activitats d’este tipus donen suport a les famílies, facilitant la conciliació laboral i familiar i, al mateix temps, fomenten que els més menuts disfruten de les vacances, jugant amb altres xiquets  i aprenent sobre les nostres tradicions. 

Un total de 20 monitors, dos més d’integració per a xiquets amb necessitats educatives especials i una coordinadora estan a càrrec de programar i conduir activitats de temàtica pasqüera com cançons tradicionals, jocs de pasqua o manualitats també orientades a esta festa. A més, els xiquets han tingut dos activitats d’exterior, al parc de l’Alquenència per fer jocs de pistes i esmorzar i al poliesportiu Fontana Mogort per tal de fer una gimcana.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat