La Pobla de Farnals engega tres noves subvencions per a educació

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals ha aprovat en l’últim plenari la posada en marxa de tres noves subvencions destinades a l'àrea d'educació. Esta iniciativa es pot dur endavant perquè el Consistori arran l'entrada en vigor del programa Xarxa Llibres de la Generalitat, que es fa càrrec de les despeses escolars per a la compra de llibres, tasca que abans assumia la localitat.

La primera línia d’ajudes estarà destinada als usuaris del menjador de l'escola infantil municipal La Creu, complementant el bo infantil de la Generalitat per a l’educació no obligatòria dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. L’atorgament d’este subsidi anirà condicionat a criteris econòmics i socials de les famílies sol·licitants.

La segona subvenció s’adreçarà a sufragar una part de les despeses de material escolar del segon cicle d'infantil del CEIP Cervantes, corresponent a l’alumnat de 3, 4 i 5 anys, que està exclòs del programa Xarxa Llibres.

Les famílies d’estos mateixos xiquets i xiquetes inscrits al col·legi que estiguen empadronats al nucli de la platja podran gaudir d’una altra ajuda, dedicada a fer front a les despeses de menjador a aquells alumnes que no reben la beca de conselleria per este concepte. En esta etapa, l’administració autonòmica només cobreix les beques dels alumnes que estan per sota dels 11 punts segons la seua baremació.

Totes les subvencions tindran caràcter retroactiu, pel que es podran demanar per al curs 2016- 2017. La convocatòria es publicarà a final de juny, moment a partir del qual es podran iniciar els tràmits per a fer les sol·licituds. L'objectiu de la regidoria d’Educació és continuar amb esta iniciativa els anys vinents i incloure ajudes per a l'alumnat de Batxillerat i graus formatius.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat