Bétera obri als xiquets un nou parc infantil de 970 m2

L’espai, ubicat a la Ronda Interior Oest, compta amb diferents jocs infantils, bancs, una font, zones enjardinades, una pèrgola i huit lledoners joves per crear ombra al voltant de la superfície lúdica. La inversió final de les diferents actuacions al solar ha sigut de 38.250 euros

L’Ajuntament de Bétera ha obert al públic el nou parc infantil ubicat a la Ronda Interior Oest, junt a l’edifici municipal de la Policia Local i les dependències d’Urbanisme. Es tracta d’una gran zona tancada de 970 metres quadrats en la qual els xiquets podran gaudir de diferents elements de joc, com ara una piràmide de 2,5 metres d’altura amb xarxa per a escalar, tres balancins de moll amb formes d’animals, i un llit gronxador. La part central per als més menuts s’ha fet amb paviment de seguretat de colors i en el mateix hi ha dibuixats un sambori i un tres en ratlla per a poder jugar. Huit arbres (lledoners) envolten l’espai d’esbargiment per fer ombra en el futur. També hi ha una pèrgola amb banquets, papereres i una font.

La regidora de Parcs, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), ha explicat que la renovació dels diferents espais infantils de la ciutat continua endavant. Al parc de la Ronda Interior Oest l’Ajuntament ha invertit, en les diferents obres realitzades, 38.250 euros.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat