La Vall d'Uixó instal·la blocs de formigó en accessos al mercat del divendres i a les Coves de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha instal·lat blocs de formigó en els accessos al mercat del divendres i a les Coves de Sant Josep després dels atemptats de Catalunya, segons fonts municipals.

L'alcaldessa, Tania Baños, i el regidor d'Interior, Javier Ferreres, han mantingut una reunió amb els responsables de la Guàrdia Civil i Policia Local per a coordinar les mesures de seguretat que s'implantaran a la ciutat.

Baños ha transmès tranquil·litat a la població i ha destacat que mentre es mantinga l'alerta terrorista en tot l'estat espanyol "se seguiran amb les mesures de protecció i seguretat que s'han implantat i que consisteixen en la col·locació de blocs de formigó de gran tonatge en els llocs on hi ha gran aglomeració de gent per a impedir el pas de vehicles".

Així, s'instal·laran en els accessos al mercat del divendres –ja s'ha traslladat als comerciants els horaris en els quals tindran permesa l'entrada per a carregar i descarregar– i en l'accés a les Coves de Sant Josep, ja que és el principal punt turístic del municipi i diàriament acull centenars de persones, sobretot durant l'estiu. També està previst en els actes en els quals hi haja gran quantitat de gent, com ara les fires.

Al principi de la legislatura, la Regidoria de Policia va adquirir set armilles antibales –que se sumen a les tres que ja hi havia– "per a garantir la seguretat dels agents", segons l'alcaldessa. Per tant, actualment hi ha deu a disposició de la plantilla "i els policies locals que patrullen al carrer rebran l'ordre oficial d'utilitzar-les", ha explicat.

La reunió també ha servit per a "reforçar el treball coordinat entre Policia Local i Guàrdia Civil davant qualsevol cas que es puga produir a la ciutat, extremant la vigilància per a detectar situacions que poden semblar quotidianes però que poden generar problemes", ha assenyalat l'alcaldessa.

Per a finalitzar, Baños ha mostrat les seues condolences als familiars de les víctimes dels actes terroristes de Barcelona i ha afirmat que "s’ha de diferenciar el terrorisme de la comunitat musulmana, perquè les persones extremistes no són el reflex de totes les que professen una religió. El terrorisme no entén de religions ni d'ideologies polítiques, per això hem de repetir que no tenim por", ha afegit.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat