La Fira Comercial complementa les festes majors de Carlet

  • L’Albereda del riu Magre acull, des d’ahir i durant tot el cap de setmana, establiments que ofereixen una gran gamma de productes.. David Zaragozá
    L’Albereda del riu Magre acull, des d’ahir i durant tot el cap de setmana, establiments que ofereixen una gran gamma de productes. © David Zaragozá

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, va inaugurar ahir, juntament amb l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega; el regidor de comerç, Ruben Pascual, i la presidenta de l’associació de Carlet Comercial, Vicky Pla Rascón, la fira comercial que organitza l’entitat carletina Carlet Comercial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carlet. 

Aquesta fira se celebra a Carlet des de fa onze anys i compta amb una gran tradició. L’Albereda del riu Magre acull, des d’ahir i durant tot el cap de setmana, establiments que ofereixen una gran gamma de productes i serveis de les entitats locals. Enguany, la fira es complementa amb una fira eivissenca.

Aquest esdeveniment està emmarcat dintre de les festes majors d'aquesta localitat de la Ribera Alta, on la participació de veïns i visitants ompli de color i diversió els actes programats per l'Ajuntament de Carlet.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat