España 2000 ataca la celebració de l'Orgull penjant una pancarta homòfoba a l'Ajuntament de València

L'acció dels ultres estava encapçalada pel líder històric del partit José Luis Roberto, qui ha titllat de "ridícul" el foment de "conductes homosexuals"
28 juny 2019 14:05h
Els mateixos membres del partit han retirat la pancarta als pocs minuts. / ESPAÑA 2000

VALÈNCIA. Membres del partit ultra España 2000 han penjat, aquest divendres, 28 de juny, una pancarta amb contingut homòfob al balcó de l'Ajuntament de València, on reivindiquen "l'orgull hetero", tot utilitzant el lema amb què la societat civil i les institucions defensen els drets de les persones LGTBi. 

L'acció del partit d'extrema dreta està emmarcada contra les celebracions del Dia de l'Orgull que tindran lloc aquest dissabte i amb el posicionament del consistori amb els drets de les persones LGTBi. Els membres d'España 2000 han desplegat la pancarta damunt justament del cartell de l'Ajuntament en suport a la diversitat sexual.

La irrupció d'España 2000 al balcó ha estat encapçalada pel líder històric del partit d'extrema dreta José Luis Roberto, qui ha qualificat la campanya de l'Ajuntament de "ridícula" a causa del foment de "conductes homosexuals". Una vegada ha acabat la intervenció de Roberto, els ultres han recollit la pancarta del balcó.

next