Esquerra Unida afirma que el processament de Camps respon a "l'espoli continu" dels governs populars

La coordinadora d'EUPV, Rosa Pérez, celebra que "s'estiga acabant la impunitat" sobre l'expresident de la Generalitat
3 maig 2019 17:28h
Pérez Garijo diu que "l'espoli" va servir, suposadament, per a "beneficiar els amics empresaris" del govern. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La coordinadora d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha afirmat aquest divendres que el processament de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps per la construcció del circuit de Fórmula 1 posa de manifest el que la formació va denunciar durant anys, "el continu espoli per part dels governs del PP".

Pérez Garijo ha lamentat que aquest "espoli" de recursos públics era "en benefici dels seus amics empresaris", ha indicat en un comunicat. La recentment triada diputada per Unides Podem-EUPV ha apuntat que aquesta és una etapa "cada vegada més passada" al País Valencià, una etapa que ha qualificat com a "fosca".

Segons ha ressaltat Pérez Garijo, s'està veient que "no eren casos aïllats", sinó que es tractava "d'una presumpta trama que ha actuat durant moltíssims anys amb molta impunitat, que sembla que ja acaba".

La magistrada del jutjat d'instrucció número 17 de València ha decidit processar l'expresident Camps; qui va ser el seu vicepresident, Vicente Rambla; l'exconseller d'Infraestructures Mario Flores; càrrecs de l'Ens Gestor de la Xarxa de Transport i Ports de la Generalitat (GTP), i diversos empresaris en la causa per la construcció del circuit urbà de la Fórmula 1 a València. Entre aquests últims, es troba el representant de FCC Construcció S.A. José Mayor Oreja, germà de l'exministre Jaime Mayor Oreja.

next