L'estació de metro d'Empalme de València comptarà amb una nova línia de validació per a controlar l'accés

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana instal·larà nous controls de pas i màquines expenedores de títols de transport
8 setembre 2019 17:36h
El 2014, l'empresa pública va modificar l'accés a la zona de transbord de l'estació d'Empalme amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metro i el tramvia. / GVA ARXIU

VALÈNCIA. El control d'accés a l'estació d'Empalme de Metrovalencia es completarà amb una nova línia de validació que s'instal·larà enguany amb la finalitat que totes les entrades i eixides de la instal·lació estiguen automatitzades i evitar així el frau de viatgers sense títol de transport.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat per 108.544 euros (IVA inclòs) una última línia de validació en l'andana en direcció a Bétera i Llíria en la qual es col·locaran controls de pas estàndard i per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), una expenedora automàtica de títols de transport i la tanca necessària per a evitar accessos incontrolats, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El 2014, l'empresa pública va modificar l'accés a la zona de transbord de l'estació d'Empalme amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metro i el tramvia. El resultat és una instal·lació en la qual conflueixen les dues destinacions de les Línies 1 (Bétera-Castelló de la Ribera i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de metro amb la Línia 4 del tramvia (Mas del Rosari-Doctor Lluch).

En aquell moment, es van instal·lar un total de tretze màquines per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que el 2013 es va delimitar el pas de les persones usuàries de metro i tramvia.

L'actuació es durà a terme al llarg del que queda d'any. L'estació d'Empalme de Metrovalencia es va obrir al públic el març del 2001 com un nus intermodal del metro i el tramvia. El 2018 l'estació va sumar un total 672.051 viatgers en les línies de metro i 103.397 en la línia del tramvia.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next