González Pons serà el secretari general del Partit Popular a Europa

Els populars han celebrat aquest dimarts la junta directiva de la formació
30 juliol 2019 14:41h
González Pons i Dolors Montserrat lideraran el partit a Brussel·les. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El líder del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest dimarts davant la plana major del seu partit que Esteban González Pons serà el secretari general de la formació a Brussel·les. El valencià estarà acompanyat de l'exministra Dolors Montserrat, que en serà la portaveu.

També ha anunciat que la diputada per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo serà la nova portaveu del Grup Popular al Congrés, mentre que el vitorià Javier Maroto, fins ara subsecretari d'Organització, serà el portaveu del PP al Senat. Un dels principals nomenaments és el de la presidenta del partit a Navarra i diputada per Madrid, Ana Beltrán, que serà la nova subsecretària d'Organització.

Casado ha avançant aquests nomenaments davant la Junta Directiva del PP, màxim òrgan del partit entre congressos, que reuneix desenes de càrrecs, entre membres del comité de direcció del PP, diputats, senadors i càrrecs territorials. La reunió, que se celebra a porta tancada per a afavorir les intervencions dels assistents, ha comptat amb absències de destacats 'barons' territorials del partits, com ara Alberto Núñez Feijóo, Juanma Moreno i Alfonso Alonso, que han excusat la seua absència per motius d'agenda.

next