Diari La Veu estrena un espai dedicat al fet muixeranguer

El primer article es podrà llegir aquest dimarts, 8 d'octubre, i cada divendres es publicarà una nova entrega
5 octubre 2019 06:00h
L'espai serà gestionat per persones d'arreu del territori valencià que pertanyen al món muixeranguer. / I.L.

VALÈNCIA. Diari La Veu està d'estrena. Aquest dimarts, 8 d'octubre, obrim l'espai 'La Veu de les Muixerangues'. Ho fem, a més, com a prèvia a la celebració del 9 d'Octubre, el dia que més muixerangues fan actuacions i exhibicions. D'aquesta manera, s'uneixen la commemoració del naixement del poble valencià amb la tradició festiva i la recuperació cultural.

Amb l'article '9 d'Octubre, muixerangues al cel', es dona el tret d'eixida d'un espai on, setmanalment, es publicaran curiositats sobre les torres humanes, anàlisis, cròniques de les diferents trobades que se celebren al País Valencià, informació de la Federació Coordinadora de Muixerangues i notícies sobre les colles muixerangueres, entre d'altres.

L'espai serà gestionat per persones d'arreu del territori valencià que pertanyen al món muixeranguer. Tot i que alguns continguts tindran un nivell més elevat, habitualment es tractarà de peces escrites en un llenguatge planer i adreçades al públic general amb l'objectiu de difondre el fet muixeranguer entre el poble.

Amb aquesta secció, Diari La Veu reforça els seus lligams amb una de les expressions culturals més importants del territori. El fet muixeranguer ha sigut objecte de cobertura informativa per part d'aquest diari, que ha explicat puntualment les fites més rellevants de les diferents colles constituïdes al llarg del país. A partir d'aquest dimarts, 8 d'octubre, Diari La Veu dona un espai fix a les muixerangues perquè aquesta expressió artística seguisca guanyant adeptes entre la ciutadania valenciana.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next