La ficció funciona en À Punt: l'estrena de 'La Forastera' enganxa 82.000 espectadors 

La sèrie, que narra el procés d'adaptació d'una catalana en un poble valencià, es va estrenar aquest diumenge amb una bona dada d'audiència 
25 març 2019 08:57h
La sèrie està protagonitzada per l'actriu María Maroto. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La ficció té bona acollida en À Punt. Després de l'èxit de públic de 'La Vall', la primera sèrie de producció pròpia de la televisió pública valenciana, la segona ficció que estrena la cadena ha començat amb unes bones dades d'audiència. El primer capítol de 'La Forastera', emés aquest diumenge 24 de març, va aconseguir un 3,7% de quota de pantalla, la qual cosa es tradueix en 82.000 espectadors.

Segons les dades de Kantar Media facilitades per la consultora Dos30 TV, la sèrie, que narra el procés d'adaptació d'una catalana en un poble valencià, va agradar i va aconseguir que, dels 164.000 contactes, la meitat (un 49,9%) es quedaren a veure la sèrie.

Segons les mateixes fonts, també va obtindre un bon resultat la retransmissió de la Romeria de les Canyes de Castelló de la Plana. Les festes segueixen sent una aposta segura per a À Punt, que va aconseguir amb la retransmissió de la festa castellonenca una audiència per a aquest espai de 47.000 espectadors (3,5% de quota de pantalla).

next