Eugeni Alemany i Carolina Ferre tornaran a donar les campanades d'À Punt

La cadena pública confia novament en aquests dos populars rostres per a acomiadar l'any després que l'especial del 2018 enganxara 98.000 espectadors
6 desembre 2019 14:55h
La primera retransmissió de les campanades per la televisió d'À Punt va aconseguir enganxar 98.000 espectadors, que van acomiadar el 2018 amb Ferre i Alemany des de la plaça de l'Ajuntament de València. / DLV

VALÈNCIA. La televisió valenciana tornarà a tindre un programa especial per a la nit del 31 de desembre, amb retransmissió de les campanades inclosa. À Punt ha confiat novament en dos rostres coneguts per a l'audiència de la cadena –i, també, per a les persones que no en són espectadores habituals– que ja van ser els conductors de la retransmissió l'any passat. Es tracta de Carolina Ferre –presentadora del magazín vespertí ÀPD– i d'Eugeni Alemany –presentador del concurs Atrapa'm si pots i col·laborador també en l'espai de Ferre–.

Tal com ha avançat en exclusiva FormulaTV, la parella de presentadors acompanyarà l'audiència durant una hora amb un programa d'esquetxos similar al de l'any passat. Després serà el moment de la retransmissió en directe de les campanades. En el programa també participaran reporteres del magazín vespertí com ara Berta Báidez, que estarà pels carrers de Castelló de la Plana, i Àlex Blanquer, des d'Elx. A València estarà Maria Fuster

La primera retransmissió de les campanades per la televisió d'À Punt va aconseguir enganxar 98.000 espectadors, que van acomiadar el 2018 amb Ferre i Alemany des de la plaça de l'Ajuntament de València. Així, la cadena pública tracta de revalidar eixa bona dada d'audiència, un 6,4% de quota de pantalla.

L'especial de les campanades amb Ferre i Alemany va ser l'espai més vist durant el 31 de desembre i va pujar l'audiència mitjana del canal, que durant el dia es movia en un 2,8% de quota de pantalla. La retransmissió va aportar el 21,9% del total de l'audiència de dilluns, segons remarcava Barlovento Comunicación.

Amb la façana de l'Ajuntament de València de fons, un total de 98.000 espectadors van seguir el ritual a través de la televisió d'À Punt, que va registrar un 56,5% de fidelitat de públic. El debut de la cadena en aquesta mena de retransmissions va aconseguir "superar moltes cadenes" de la Forta, és a dir, moltes de les televisions autonòmiques.

Així, el 6,4% d'audiència marcat per À Punt quedava per sobre del percentatge registrat per La 7 Televisió de Múrcia, que, durant el mateix espai de temps del 31 de desembre, va aconseguir un 5,4% d'audiència –amb 30.000 espectadors–, segons informava Dos30TV. Ben diferent, però, és el cas de TV3, que va obtindre un 39% de quota de pantalla, és a dir, 1.105.000 d'espectadors i una fidelitat del públic del 98,7%, segons la mateixa agència de medició d'audiències.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next