Evacuades setanta persones d'un campament a Elx i una dotzena d'atrapades en diversos vehicles

El pas de la DANA per Elx ha provocat nombrosos incidents en tot el terme municipal il·licità, encara que sense danys personals  
13 setembre 2019 17:06h
Des de les sis del matí d'aquest dijous fins a les nou d'aquest divendres, la Policia Local ha realitzat 147 serveis per caiguda de pals, cristalls i rebles; moviments de contenidors, i talls de vies, llits i barrancs. EFE/ Morell

ELX. Els serveis d'emergències han hagut d'evacuar, com a conseqüència de la gota freda, 70 persones que estaven en un campament d'una pedania d'Elx i una dotzena més que havien quedat atrapades en diversos vehicles. A més, per a rescatar de l'aigua una dona va caldre fer una cadena humana.

El pas de la DANA per Elx ha provocat nombrosos incidents en tot el terme municipal il·licità, encara que sense danys personals.

Des de les sis del matí d'aquest dijous fins a les nou d'aquest divendres, la Policia Local ha realitzat 147 serveis per caiguda de pals, cristalls i rebles; moviments de contenidors, i talls de vies, llits i barrancs.

El regidor de Seguretat, Ramón Abad, ha assenyalat en roda de premsa que una dotzena de persones van ser rescatades dels seus vehicles en zones com Torrellano o la Via Parc, i que va haver de formar-se una cadena humana per a rescatar a una dona del seu cotxe a causa de la força de l'aigua.

A més, un campament situat en la pedania de Balsares va haver de ser evacuat amb 70 persones dins i també les últimes parcel·les del Càmping Internacional de la Marina.

L'alcalde, Carlos González, ha mostrat la seua solidaritat amb els afectats de les localitats de l'entorn, especialment amb els veïns de Santa Pola.

També ha agraït el treball dels Cossos i Forces de Seguretat i d'Emergències, però també de DYA, Càritas, que va allotjar 40 persones sense sostre, i Creu Roja.

Actualment totes les vies principals de la ciutat estan obertes al trànsit, a excepció d'algunes carreteres secundàries i camins que presenten talls temporals.

next