L'excandidat de Ciutadans a l'Alcaldia de Castelló de la Plana no impugnarà la nova llista registrada pel partit

Jesús Merino assegura que ha "passat pàgina" respecte als successos d'aquest dimarts, quan la formació taronja li va imposar una candidatura diferent de la que ell havia confeccionat
24 abril 2019 14:46h
L'exlíder de la candidatura de Ciutadans a l'Ajuntament de Castelló de la Plana, Jesús Merino, va informar aquest dimarts que la formació taronja li va imposar una llista. / EFE

CASTELLÓ DE LA PLANA. L'exlíder de la candidatura de Ciutadans a l'Ajuntament de Castelló de la Plana, Jesús Merino, ha confirmat aquest dimecres a EFE que ha decidit no impugnar la llista final liderada per Alejandro Marín-Buck ni emprendre cap acció legal sobre aquest tema.

"Jo no impugnaré res. Aquests assumptes es resolen dins del partit o no es resolen, però es queden dins del partit. Així és la meua forma de veure-ho", ha assegurat Merino.

A més, ha afegit que ha "passat pàgina" en relació als successos de la vesprada del passat dilluns, quan l'excandidat a l'Alcaldia va renunciar a formar part de la candidatura en comprovar que Ciutadans havia presentat una llista alternativa a la seua.

La persona triada per l'agrupació municipal per a encapçalar la nova candidatura després de la renúncia del neurocirurgià ha sigut el ginecòleg Alejandro Marín-Buck, qui era número dos de la llista "imposada" a Merino.

Pel que fa a la querella criminal que va anunciar aquest dimarts contra la secretària general del partit a Castelló, Sandra Julià, Merino no ha aprofundit en ella i ha reiterat la necessitat de tractar aquests temes des de "dins del partit".

next