L'exjutge i actual líder de Vox a Andalusia rebutja la condemna del Suprem a 'La Manada'

Francisco Serrano diu que la sentència "està carregada de condicionants mediàtics i polítics" i assegura que "acabarà al Tribunal Constitucional"
22 juny 2019 17:40h
Fotografia presa durant una de les protestes a les portes de la Ciutat de la Justícia de València per la sentència a 'La Manada' a l'abril. / DANIEL GARCÍA-SALA

BARCELONA. El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano, ha rebutjat la sentència del Tribunal Suprem als membres de 'La Manada', en què s'ha elevat la pena inicial de 9 a 15 anys de presó per violació, i assegura que el canvi només es deu a "una apreciació" dels magistrats. 

"La diferència entre una violació i una agressió sexual només depén de la pròpia apreciació que es fa dels fets provats, que no es poden alterar i que ja es van provar en primera instància", ha manifestat en un fil de Twitter. Així, Serrano ha afirmat que, segons el seu parer, no s'hauria de "canviar, alterar ni empitjorar" la sentència condemnatòria. 

"És una sentència carregada de condicionants mediàtics i polítics que acabarà al Tribunal Constitucional", ha asseverat, per a després afegir que aquesta no serà "ni la primera vegada ni l'última".

Serrano, que és exmagistrat, rebutja que es puga elevar la pena als cinc condemnats per violació tenint en compte que "els fets no s'han alterat" i acusa el tribunal de modificar la sentència "segons una apreciació" i de tindre una sentència "carregada de condicionants mediàtics i polítics".

next