Una "explosiva" mostra de l'art de la percussió japonesa pren el Teatre Romà de Sagunt

El grup Yamato presenta l'espectacle Jhonetsu Passion, amb unes referències musicals que es remunten a l'any 588  
11 agost 2019 10:58h
L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les 22:30h. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El festival Sagunt a Escena acollirà aquest diumenge l'"explosiu" espectacle musical Jhonetsu Passion del grup Yamato, que mostrarà l'art de la percussió japonesa a les 22.30 hores al Teatre Romà de Sagunt (el Camp de Morvedre).

Yamato, The Drummers of Japan és un grup japonés de tambors de considerable grandària que presenta una "emocionant" i "enèrgica" mostra de l'art de la percussió japonesa. De fet, les primeres referències d'aquest tipus de música es remunten a l'any 588, segons ha explicat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat.

Per a respondre al nivell d'exigència de cada actuació necessiten una fèrria disciplina, una extraordinària formació física, la passió que extrauen de cos i esperit per a traslladar-la a escena.

L'equip d'aquesta actuació està format pel director artístic i percussionista Masaaki Ogawa; els percussionistes Akiko Ogawa, Mika Miyazaki, Misaki Yoshioka i Genta Ogawa; el percussionista i coordinador tècnic Marika Nito; el percussionista i il·luminador Jun Kato, i el percussionista i sonidista Kenta Ono.

next