El Titanic desembarca a Paterna aquest novembre

Kinépolis acollirà fins al 23 de febrer del 2020 l'exposició internacional 'Titanic. The Exhibition', una experiència amb "una alta càrrega humana i emocional" que permetrà al públic "conéixer la vertadera història del vaixell"
14 novembre 2019 06:00h
S'espera que vora 100.000 persones 's'embarquen' en la mostra fins al febrer, quan el Titanic tancarà les seues portes ací per a continuar amb la seua gira mundial. / TITANIC THE EXHIBITION

VALÈNCIA. Després de batre rècords d'assistència a Alemanya, Suècia, Mèxic, Polònia i Dinamarca, l'exposició internacional Titanic. The Exhibition, propietat de la companyia espanyola Musealia, obrirà les seues portes el pròxim 22 de novembre en les instal·lacions de Kinépolis de Paterna. Allà es podrà visitar fins al 23 de febrer del 2020.

Aquesta experiència, "amb una alta càrrega humana i emocional", tal com la descriuen els seus responsables, permetrà al públic "conéixer la vertadera història del vaixell". En aquest sentit, es podran contemplar recreacions de parts interiors de la nau, a més de vora 200 objectes originals. Entre aquests es troba la peça original que va inspirar James Cameron, així com les cartes escrites pel primer oficial William Murdoch i objectes personals dels passatgers del Titanic, com ara rellotges aturats en l'hora exacta de l'enfonsament.

Les entrades per a visitar Titanic The Exhibition estan ja a la venda en la taquilla física i en la web de Kinépolis a Paterna, i es poden adquirir amb un preu reduït de 7 € amb audioguia inclosa només fins al dia 20 de novembre. A partir d'eixa data, els preus dels tiquets oscil·laran entre els 7 i els 12,5 €.

L'exposició, que ha sigut visitada ja per prop de 3 milions de persones a tot el món i que va arribar als 200.000 visitants en la seua visita a Madrid el 2015, comptarà amb una audioguia especial –amb els testimonis originals de passatgers– que durà els visitants per més de 1.500 metres d'exposició.

S'espera que vora 100.000 persones 's'embarquen' en la mostra fins al febrer, quan el Titanic tancarà les seues portes ací per a continuar amb la seua gira mundial.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next