L'exposició fotogràfica #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al març a nou municipis valencians

La mostra està formada per les fotografies realitzades per joves que denuncien la violència contra les dones
6 març 2019 13:10h
L'exposició ha recorregut més de 160 municipis de tot el territori. / AJUNTAMENT DE CARCAIXENT

VALÈNCIA. L'exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba aquest mes de març a Benetússer (l'Horta Sud); el Pilar de la Foradada (el Baix Segura); Guadassuar (la Ribera Alta); Atzeneta del Maestrat i Albocàsser (l'Alt Maestrat); la Vall d'Alba i Almassora (la Plana Alta); Aielo de Malferit (la Vall d'Albaida), i Moixent (la Costera), segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La mostra #Noemtoqueselwhatsapp del programa 'M'importa. Educació en Valors' de l'IVAJ consta de vint panells on s'estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones. Després del seu pas per la sala Generalitat, annexada a la Biblioteca Pública de l'Alcúdia de Crespins (la Costera), fins al 4 de març, la mostra es trasllada al Xalet de la Xapa de Benetússer, que l'acull del 5 al 10 de març.

Així mateix, l'exhibició s'exposarà del 5 al 12 de març a l'IES Thiar del Pilar de la Foradada i del 5 al 14 de març, al Centre Cultural de Guadassuar. També es podrà visitar a l'Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat del 7 al 16 de març i al consistori de la Vall d'Alba del 8 al 17 de març.

També visitarà l'Espai Jove. Casa de la Joventut d'Aielo de Malferit del 12 al 20 de març i el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat, a Albocàsser, del 18 al 21 de març. Per la seua part, del 20 al 28 de març arribarà a l'IES Álvaro Falomir i a l'IES Vila-Roja, a Almassora, i finalitzarà el seu recorregut a l'auditori municipal Gabriel Aracil de Moixent del 27 de març al 4 d'abril.

Des del seu llançament, l'exposició ha recorregut sales d'exposicions, centres juvenils i centres educatius en més de 160 municipis de tot el territori. A més, l'IVAJ posa a la disposició d'ajuntaments, instituts i associacions una guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp de la col·lecció 'M'importa. Educació en Valors', un recurs que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra les dones. 

next