L'exposició de Harry Potter arriba a la primavera al Museu de les Ciències

Serà l'única oportunitat durant aquest 2019 de gaudir de l'univers màgic de Hogwarts
4 febrer 2019 14:15h
La mostra aplega 1.500 metres quadrats de recreacions cinematogràfiques. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Després del gran èxit de l'exposició en la seua anterior visita, Harry Potter: The Exhibition torna aquesta primavera. Els fans tindran l'oportunitat de veure alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter. 

En 2017, Harry Potter: The Exhibition va obrir les seues portes a Madrid, on va rebre més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit, València serà la segona parada de la mostra dins de la gira europea i, a més, serà l'única ciutat de l'Estat que albergarà l'exposició en 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats en la qual els visitants podran gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts que apareixen en les pel·lícules i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga després del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

Sold Out i Encore s'associen amb GES per a presentar l'exposició a València. Des de la seua reeixida estrena al Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l'exposició s'ha presentat en importants institucions culturals i d'entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des de llavors, ha rebut més de 5 milions de visitants.

El Museu de les Ciències acull a l'abril l'exposició sobre l'univers del mag. Les entrades estaran disponibles en les pròximes setmanes en la web pròpia de l'exposició, ha informat l'organització en un comunicat.

next